Επικεφαλής

Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1976.   Πατέρας του ο Άγγελος Κρανίδης, Ιατρός-Καθηγητής Ουρολογίας, Αντιπρύτανης στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης. Μητέρα του η Πόπη Μπορμπουδάκη-Κρανίδη, Ιατρός-Επίκουρος Καθηγήτρια Μικροβιολογίας.

Kάτοχος πτυχίου Πολιτικού Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και Μεταπτυχιακού-Master of Science στην Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση,  από το Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon των ΗΠΑ με ανώτατο έπαινο (Highest Distinction). Για τις μεταπτυχιακές σπουδές τιμήθηκε με υποτροφία από το Ίδρυμα Α.Ωνάση, ενώ εργάσθηκε ως βοηθός καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon.

Ιδιοκτήτης της τεχνικής εταιρείας-υπηρεσιών μηχανικών-διαχείρισης ακινήτων KRAMA PROPERTY, με εξειδίκευση σε θέματα, διοίκησης τεχνικών έργων, κατασκευών, αδειών, μελετών, επιβλέψεων, πολεοδομικών θεμάτων, ρύθμισης αυθαιρέτων, και αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας.

Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου την περίοδο 2011-2014, με καθήκοντα Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος την περίοδο 2013-2014. Ενεργό μέλος σε διάφορους οργανισμούς όπως στην «Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ)» μέλος του ΔΣ και ως Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Βορείων Προαστίων Αθηνών (ΕΝΙΒΟΠΑ), ως μέλος του ΔΣ στο «Σύνδεσμο Υποτρόφων Ιδρύματος Α.Ωνάση», μέλος στο «Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ)», στο «Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών», και στο «Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής (ΕΛΙΕ)».

Αρθρογραφεί σε διάφορα μέσα όπως Portal- ιστοσελίδες όπως το «real.gr», «enikonomia.gr». Άρθρα του επίσης έχουν δημοσιευθεί στις εφημερίδες «Real News» και «Deal News», στα περιοδικά «Economist Intelligence Life» και «Οικονομικός Ταχυδρόμος», στα περιοδικά «Νέα Πολιτική» και «ΔΕΛΤΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ», στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ»,  αλλά και σε τοπικές εφημερίδες όπως η «ΑΜΑΡΥΣΙΑ». Έχει συνεργαστεί την περίοδο 2010-2012 με το κανάλι SBC TV ως παρουσιαστής-αναλυτής στην εκπομπή «ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΑΞΙΕΣ».

Ασχολείται  ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό, και ειδικότερα με το καράτε και το τένις.