Η ομάδα μας

Είμαστε μια δυναμική ομάδα καταξιωμένων, μάχιμων πολιτών με κοινή συνισταμένη την αγωνία για το μέλλον της πόλης μας και όραμα να μετατρέψουμε το Χαλάνδρι σε δήμο κορυφαίας ποιότητας ζωής.

Μας ενώνει το όραμα που μοιραζόμαστε, ο στόχος για  ένα ανθρώπινο, ζωντανό Χαλάνδρι, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και βιώσιμη δυναμική.

Στόχος μας δεν είναι η αυτονόητη ρύθμιση της καθημερινότητας, αλλά η καθημερινή ανάδειξη του Χαλανδρίου σε πρότυπο δήμο διαβίωσης και δημοκρατίας.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, προτείνουμε και συνθέτουμε μαζί σας ένα συνολικό σχέδιο παρεμβάσεων, όπως αυτές περιγράφονται αναλυτικά στην Ιδρυτική Διακήρυξη.

Σε έναν Δήμο όπου η δημιουργική σύνθεση προτάσεων και ιδεών θα γίνεται με πραγματική δημοκρατική διαβούλευση, με την ενεργό συμμετοχή όλων των δημοτών και των κατοίκων του Χαλανδρίου.

Με στοχευμένα e-polls μέσω της ιστοσελίδας μας αλλά και μέσω της θεματικής παρουσίασης του προγράμματός μας στους πολίτες.

Διιεκδικούμε τη δημοτική αρχή στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Διεκδικούμε την πόλη που αξίζουμε να ζούμε!

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι


Τιτίκα Ανουσάκη

Δημοσιογράφος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977 και από το 1981 ζει στο Χαλάνδρι. Είναι μητέρας μιας 8χρονης κόρης. Σπούδασε Media στο London Southbank University και στη Σχολή Δημοσιογραφίας του Αντέννα. Εργάζεται από το 2000 σε ιδιωτικά και δημόσια ραδιοτηλεοπτικά μέσα (ΕΡΤ, ΣΚΑΙ, SBC, Channel 9, TEMPO) ενώ έχει πλούσια αρθρογραφία σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα. Έχει πάρει μέρος σε πολλά σεμινάρια και συνέδρια της Ε.Ε. σε Βρυξέλλες και Στρασβούργο με κύριο αντικείμενο την Οικονομία και το Περιβάλλον. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες. Από το 2005 είναι τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 6ο Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου.


Ιωάννης Αντωνιάδης

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972 και ζει στο Χαλάνδρι από το 2003. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, 11 και 15 χρονών. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Κομοτηνή) με Μεταπτυχιακές Σπουδές (LL.M) στο Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο στο University of Houston, TX, U.S.A.  Εργάζεται από το 1999 ως μάχιμος Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και διατηρεί δικό του δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα. Ασχολείται με τα κοινά από το 2010. Είναι Αντιπρόεδρος στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Χαλανδρίου, μέλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου και μέλος στην Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου (Λίτσειο).


Κωνσταντίνος Βήχος

Επιχειρηματίας

Γεννήθηκε το 1987 στο Χαλάνδρι όπου ζει μέχρι σήμερα και είναι παντρεμένος. Σπούδασε στη σχολή Εμπορίας και Διαφήμισης. Η εργασιακή του εμπειρία ξεκίνησε στα 19 του χρόνια, όπου εργάστηκε σε καταστήματα λιανικής. Το 2013 δημιούργησε την δική του επιτυχημένη επιχείρηση CLEAN CAR στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου, όπου προσφέρει πρωτοπόρες και οικολογικές υπηρεσίες πλυσίματος αυτοκινήτων με ατμό.


Σπυριδούλα (Ρούλα) Βουρλάκου

Επιχειρηματίας

Ζει στο Χαλάνδρι από το 1991 και είναι μητέρα ενός αγοριού 15 ετών. Είχε εργαστεί στις δημόσιες σχέσεις γνωστών εκδοτικών οίκων εβδομαδιαίων περιοδικών και καλλιτεχνών. Το 1998 ίδρυσε και λειτουργεί έως σήμερα την επιχείρηση Global Soft Α.Ε. με έδρα το Χαλάνδρι, εταιρία διάχυσης δεδομένων παγκοσμίων χρηματιστηρίων σε real time χρόνους. Παράλληλα διατηρούσε γνωστή αλυσίδα κομμωτηρίων και το αναψυκτήριο Coffee Day στο Χαλάνδρι. Ασχολείται με τα κοινά από το 2000 και είναι μέλος σε φιλοζωικές οργανώσεις για την προστασία των αδέσποτων ζώων.


Σιδέρης Γεωργίου

Δάσκαλος Κορεατικών Πολεμικών Τεχνών.

Γεννήθηκε το 1964 στο Χαλάνδρι, όπου ζει μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Είναι ηλεκτρολόγος και διαθέτει πτυχίο συντηρητή ανελκυστήρων. Επί τριάντα έτη ασχολείται με την άθληση στον τομέα των πολεμικών τεχνών και διατηρεί Σχολή Πολεμικών Τεχνών στο Χαλάνδρι. Επί σειρά ετών ήταν πρωταθλητής Ελλάδος στο Tae kwon do, καθώς επίσης μέλος και προπονητής της Εθνικής Ομάδας Tae kwon do. Έχει διατελέσει ειδικός γραμματέας και εξεταστής DAN στην Ελληνική Ομοσπονδία Tae Kwon Do. Κατέχει το όγδοο DAN στην Ελλάδα και το έβδομο παγκοσμίως, στο Tae Kwon Do. Επίσης κατέχει πέμπτο DAN στο Hapkido και πρώτο DAN στο κορεάτικο σπαθί. Συμμετέχει σε εθελοντικές ανώνυμες δράσεις στήριξης – παροχής σίτισης οικογενειών με οικονομικά προβλήματα στο Δήμο Χαλανδρίου.


Χαράλαμπος Γεωργίου

Τοπογράφος – Μηχανικός

Γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα και ζει στο Χαλάνδρι από το 1977. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, 9 και 11 ετών. Είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου του Τμήματος Τοπογράφων Μηχανικών με Μεταπτυχιακές Σπουδές στο τομέα της Οδοποιίας. Εργάζεται 10 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα έχοντας αντικείμενο τοπογραφικές μελέτες, κτηματολόγιο, δασικοί χάρτες, κτλ. Συμμετείχε σε μεγάλα ολυμπιακά έργα με γνωστές κατασκευαστικές εταιρείες. Μεγάλη του αγάπη το μπάσκετ και είναι αθλητής για πλέον των 20 ετών στις ομάδες μπάσκετ Α.Ο.Κ. και Γυμναστικό Σύλλογο Χαλανδρίου.


Ιωάννης Γεωργίτσης

Αυτοαπασχολούμενος

Γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου 1965, στην Άρτα, με γονείς τους Αθανάσιο – Βύρωνα Γεωργίτση (Στρατιωτικό της Σχολής Ευελπίδων, Υποστράτηγο Ε.Α.) και την Ιωάννα Γεωργίτση. Ζει στο Χαλάνδρι από το 1997. Ειναι παντρεμένος με την Μαρία Τσιώτου, Χαλανδραία 4ης γενιάς και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Ζωγράφου. Συνέχισε τις σπουδές του στον τομέα της πληροφορικής και προγραμματισμού Η/Υ. Εργάστηκε στην Τράπεζα Κρήτης και μετέπειτα Eurobank, από το 1988 έως και το 2013. Έχει διατελέσει μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων από το 2008 έως και το 2018.


Γεωργία (Τζίνα) Γιαννοπούλου

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι. Είναι παντρεμένη, και μητέρα τριών παιδιών. Σπούδασε Νομικά στην Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το έτος 2000 και διορισμένη δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, παρά τω Συμβουλίω της Επικρατείας και στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Έχει επιστημονική εξειδίκευση στην Πολιτική Δικονομία και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στην Πολιτική Δικονομία του τομέα Αστικού Δικονομικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών. Έχει ολοκληρώσει επιτυχώς πρόγραμμα επιμόρφωσης στο ειδικό γνωστικό αντικείμενο της «Δικαστικής Ψυχιατροδικαστικής Ψυχολογίας» στο Εθνικό και Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών (e-learning EKΠΑ). Ασκεί μάχιμη δικηγορία με καθημερινή παρουσία στα ακροατήρια όλων των βαθμών δικαιοδοσίας, Αθηνών αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας. Ομιλεί άριστα τέσσερις ξένες γλώσσες.


Σταύρος Ζαλμάς

Ηθοποιός

Γνωστός Χαλανδραίος ηθοποιός με πλούσιο καλλιτεχνικό βιογραφικό, στο θέατρο και στην οθόνη. Ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός το 1982 στο θέατρο συμμετέχοντας σε πλειάδα θεατρικών παραστάσεων δίπλα σε αναγνωρισμένους καλλιτέχνες. Παράλληλα, συμμετείχε σε τηλεοπτικές παραγωγές και κινηματογραφικές ταινίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.


Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης

Οδοντίατρος – Περιοδοντολόγος

Γεννήθηκε το 1973 στο Χαλάνδρι, όπου και ζει έως σήμερα. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη 15 ετών. Σπούδασε οδοντιατρική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου έκανε και Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Βιολογία Στόματος και στην Περιοδοντολογία. Απέκτησε Mastership στη χρήση των Laser στην Οδοντιατρική από το πανεπιστήμιο του Aachen της Γερμανίας.  Υπηρέτησε στο πολεμικό ναυτικό ως οδοντίατρος και ήταν επιστημονικός συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2002 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι ενεργό μέλος σε οδοντιατρικές επιστημονικές εταιρείες με διαρκή συμμετοχή σε σεμινάρια και συνέδρια.


Γιώργος Θέος

Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Γεννήθηκε το 1969 στο Χαλάνδρι όπου ζει μέχρι σήμερα και είναι πατέρας ενός αγοριού 15 ετών. Σπούδασε Πολιτικές επιστήμες & Διεθνείς Σπουδές με ειδικότητα Διεθνολόγος στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εργάστηκε επί σχεδόν μια 20ετία στην Εμπορική Τράπεζα και στην Alpha Bank, ειδικευμένος στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, στον επιχειρησιακό σχεδιασμό και στη διαχείριση έργων. Σήμερα είναι Σύμβουλος Στρατηγικής & Επικοινωνίας και ιδιοκτήτης του αγροδιατροφικού start up Ergon Gaia360o.


Δήμητρα Θέου

Επιχειρηματίας

Γεννήθηκε το 1983 στο Χαλάνδρι όπου ζεί έως σήμερα. Σπούδασε Οπτικά στο ΤΕΙ Αθηνών. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Χαλάνδρι από το 2009 όπου και διατηρεί κατάστημα οπτικών «Οπτικά Θέου» στο κέντρο του Χαλανδρίου. Διατελεί Ταμίας του Εμπορικού Συλλόγου Χαλανδρίου «Φλύα» από το 2013.


Αλεξάνδρα Καούστου

Επιχειρηματίας

Γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και ζει στο Χαλάνδρι από το 2009. Σπούδασε Ιστορία Τέχνης και Γεμολογία. Είναι νέα επιχειρηματίας στο χώρο των εφαρμοσμένων τεχνών και στο σχεδιασμό και την κατασκευή κοσμημάτων και διατηρεί από το 2009 το εργαστήριο – κατάστημα LasChicas Jewellery στο κέντρο του Χαλανδρίου. Οργανώνει συχνά πολιτιστικές δράσεις ενώνοντας καλλιτέχνες και αναδεικνύοντας νέους ανθρώπους του επιχειρήν.


Σοφία Κοτρίδου

Οικονομολόγος

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι όπου και ζει από το 1982. Είναι κάτοχος Πτυχίου Οικονομικών Επιστήμων (Α) από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (M.B.A.) από το Πανεπιστήμιο Drexel των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες. Είναι πιστοποιημένη ασφαλιστική κι επενδυτική σύμβουλος από την Τράπεζα της Ελλάδος, μέλος του Οικονομικού και Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών και έχει διατελέσει στέλεχος πωλήσεων σε οικονομικούς οργανισμούς συμπεριλαμβανόμενων τραπεζών, χρηματιστηριακών, ασφαλιστικών και φαρμακευτικών εταιρειών. Σήμερα εργάζεται ως στέλεχος πωλήσεων σε ελληνική Ανώνυμη Εταιρεία με εμπορική και βιομηχανική δραστηριότητα.


Χριστίνα Κουμουρά

Συνταξιούχος Δικηγόρος

Γεννήθηκε στην Καλαμάτα Μεσσηνίας και ζει στο Χαλάνδρι από το 1960. Σπούδασε στην Θεσσαλονίκη, στο τμήμα Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες και στην συνέχεια Νομική στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διατηρούσε δικηγορικό γραφείο από το 1976 στην Αθήνα με κύριο αντικείμενο το εργατικό και οικογενειακό δίκαιο. Είναι συνταξιούχος από το 2014. Είναι Γενική Γραμματέας στο Σύλλογο Παμεσσηνιακή Ένωση Αθηνών.


Πόπη Κρανίδη

Συνταξιούχος Ιατρός Μικροβιολόγος

Ζει στο Χαλάνδρι από το 1985 και έχει ένα γιο και 2 εγγόνια. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και εξειδικεύτηκε στην Βιοπαθολογία την οποία και εξάσκησε. Διατηρούσε μικροβιολογικό εργαστήριο στο Χαλάνδρι και ήταν επίκουρος καθηγήτρια στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, είναι ζωγράφος με σπουδές κοντά σε καταξιωμένους καλλιτέχνες-ζωγράφους. Έχει παρουσιάσει πολλές ατομικές εκθέσεις ενώ έχει συμμετάσχει και σε ομαδικές εικαστικές εκθέσεις.


Γεωργία (Γωγώ) Κριθαρίδου

Ιατρός – Αναισθησιολόγος

Γεννήθηκε στο Κονγκό το 1959, από Κύπριο πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Ζει στο Χαλάνδρι από το 1990, είναι παντρεμένη και έχει ένα γιό οικονομολόγο. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και έκανε ειδικότητα αναισθησιολογίας στο Νοσοκομείο Κ.Α.Τ. Μετεκπαιδεύτηκε στο χρόνιο πόνο στο Νοσοκομείο Maltesar της Βόννης στη Γερμανία. Από το 1983 εργάζεται στο Νοσοκομείο Κ.Α.Τ. στο Αναισθησιολογικό Τμήμα με το βαθμό του Διευθυντή σήμερα. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας για δύο τριετίες και είναι ενεργό μέλος σε επιστημονικές εταιρίες.


Σπύρος Κυριαζής

Στέλεχος Επιχειρήσεων

Γεννήθηκε το 1992 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (M.B.A.) από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Διαθέτει προϋπηρεσία στον κλάδο της πληροφορικής έχοντας εργαστεί στην Globo Technologies και στον ασφαλιστικό κλάδο έχοντας εργαστεί στην Εθνική Ασφαλιστική. Σήμερα εργάζεται στην εταιρεία Altus lsa, στον τομέα των μη επανδρωμένων εναέριων συστημάτων, έχοντας εξειδίκευση στα Ευρωπαϊκά και Εθνικά χρηματοδοτικά προγράμματα για επιχειρήσεις.


Περικλής Λάζαρος

Λογιστής – Φοροτεχνικός

Γεννήθηκε το 1976, μεγάλωσε και εργάζεται στο Χαλάνδρι. Σπούδασε στην Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας του Τ.Ε.Ι Αθηνών. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην Διαχείριση Έργου (project management) του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πιστοποιήσεων στα Διεθνή Λογιστικά πρότυπα (IFRS). Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκινάει από το 1999 ως ιδιωτικός υπάλληλος οικονομικού τμήματος σε εταιρεία στον τομέα της παραγωγής και στη συνέχεια σε εταιρεία με αντικείμενο δραστηριότητας την εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών. Από το 2010 διατηρεί γραφείο Λογιστικών – Φορολογικών και Οικονομικών Υπηρεσιών στο Χαλάνδρι. Στο πελατολόγιο της εταιρείας υπάρχουν μονάδες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του εμπορίου, της ενέργειας, του τουρισμού αλλά και της παραγωγής. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών καθώς και σε διάφορους Λογιστικούς Συλλόγους και μετέχει σε συνέδρια και ημερίδες οικονομικού αντικειμένου.


Νίκος Λεοντάρης

Επιχειρηματίας – Αρτοποιός

Γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1964 σε οικογένεια με μακρά παράδοση στο χώρο της αρτοποιίας. Ζει στο Χαλάνδρι από το 1978, είναι παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης 16 χρονών. Ολοκλήρωσε τις λυκειακές του σπουδές στην Αθηνά και σπούδασε λογιστικά σε ιδιωτικό εκπαιδευτικό οργανισμό. Διατηρεί από το 1978 Αρτοποιείο στο Χαλάνδρι. Από το 1986 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της βιοτεχνικής αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής και ασχολείται ενεργά με τα θέματα του κλάδου της συντεχνίας αρτοποιών.


Βασιλική Μαραβά

Συνταξιούχος Δημόσιος Υπάλληλος του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας

Γεννήθηκε στην Καλαμάτα Μεσσηνίας και ζει στο Χαλάνδρι από το 1980. Είναι παντρεμένη με ένα παιδί. Σπούδασε στη Σχολή Δοξιάδη με ειδικότητα έργων πολιτικού μηχανικού. Εργάσθηκε επί σειρά ετών ως δημόσιος Υπάλληλος του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Διατέλεσε μέλος των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων του 7ου Γυμνασίου και του 4ου Λυκείου Χαλανδρίου την περίοδο 2000-2005.


Λήδα Μαχιά

Αρχιτέκτων

Γεννήθηκε στην Αθήνα 1978. Σπούδασε στην Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου με Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Σχολής Αρχιτεκτόνων Ε.Μ.Π. με Θέμα Αρχιτεκτονική και Σχεδιασμός του χώρου, Κατεύθυνση: Σχεδιασμός – Χώρος – Πολιτισμός. Εκπονεί την διδακτορική της διατριβή επίσης στην Σχολή Αρχιτεκτόνων Ε.Μ.Π. Από το 2002 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Το 2007 οργάνωσε το προσωπικό της γραφείο αναλαμβάνοντας αρχιτεκτονικές μελέτες έργων μικρής και μεγάλης έκτασης. Επίσης, έχει επιμεληθεί την έκδοση οικοδομικών άδειών και έχει επιβλέψει την πραγματοποίηση των αντίστοιχων κατασκευών. Στα πλαίσια της διδακτορικής της διατριβής, πέρα από τις διδακτικές ώρες που προσέφερε στην Σχολή Αρχιτεκτόνων Ε.Μ.Π. ως επικουρικό διδακτικό έργο, δίδαξε επίσης, αυτόνομα, στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο Τμήμα Οικολογίας και Περιβάλλοντος και στην Σχολή Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Κύπρου.


Αναστάσιος Μοναστηριώτης

Έμπορος

Γεννήθηκε στη Αθήνα το 1975 και ζει στο Χαλάνδρι από το 1993. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, 3 και 9 ετών. Έχει ζήσει επί επταετία στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Bolognia της Ιταλίας. Δραστηριοποιείται στον τομέα της γυναικείας ένδυσης στην οικογενειακή επιχείρηση – βιοτεχνία γυναίκειων ενδυμάτων στο Χαλάνδρι – καθώς και σε τρία καταστήματα γυναικείας ένδυσης.


Νίκος Μοσχοβάκος

Επιχειρηματίας – Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα και ζει στο Χαλάνδρι από το 2012. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών 10, 12 και 16 ετών. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing στο B.C.A.  Εργάζεται από το 1999 στην χρηματιστηριακή αγορά ως senior broker στη Eurobank ΑΧΕΠΕΥ και στην Εθνική ΑΧΕΠΕΥ. Από το 2017 είναι βασικός μέτοχος και διαχειριστής της G.M.INVESTMENTS, η οποία είναι αποκλειστικός συνεργάτης της Εθνικής Χρηματιστηριακής του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας. Ασχολείται με τα κοινά από το 2012 όπου διετέλεσε ενεργό μέλος στο Σύλλογο Γονέων του 6ου Δημοτικού, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 7ου Γυμνασίου Χαλανδρίου και εκπρόσωπος στην Ένωση Γονέων Χαλανδρίου. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και με την προώθηση των θεμάτων που προάγουν την οδική ασφάλεια. Την τελευταία δεκαετία δημιούργησε και διαχειρίζεται μια μεγάλη ομάδα (άνω των 3000 μελών) στο Facebook του «Φίλοι του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς».


Αναστάσιος Μουστάκης

Στέλεχος Επιχειρήσεων

Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα και ζει στο Χαλάνδρι από το 1987. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο κοριτσιών, 11 και 12 ετών. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο και εκπονεί Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (Μ.Β.Α.) στο Health Economics στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται ως στέλεχος πωλήσεων από το 1999 σε επιχειρήσεις του ασφαλιστικού κλάδου, της κοσμητικής ιατρικής και της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Σήμερα εργάζεται ως manager σε εταιρία της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Είναι ταμίας στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 5ου Δημοτικού Χαλανδρίου και εκπρόσωπος στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Χαλανδρίου.


Φωτεινή Μπάκα

Ιδιωτική Υπάλληλος

Γεννήθηκε το 1991, στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, και ζει στο Χαλάνδρι από το 2014. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού 5 μηνών. Το 2010 αποφοίτησε από το 2ο ΕΠΑΛ Περιστερίου, με το πτυχίο Πληροφορικής. Έχει εργαστεί στον τομέα του Τουρισμού, και ως Γραμματέας στο Γραφείο Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Αυτή την περίοδο εργάζεται ως Ιδιωτική Υπάλληλος.


Ευτυχία Μπαλτσαβιά

Επιχειρηματίας

Γεννήθηκε το 1975 στο Χαλάνδρι όπου ζει μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού 12 χρονών. Σπούδασε γραφιστικές τέχνες στην Α.Κ.Τ.Ο. Γραφιστική και είναι κάτοχος Master από το Middlesex University. Έχει εργαστεί σε εκδοτικές εταιρίες, περιοδικά, σελιδοποίηση βιβλίων, διαφημιστικά γραφεία και από το 2015 μέχρι σήμερα είναι συνεργάτης στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Evita Loves Cakes στο Χαλάνδρι. Έχει διατελέσει μέλος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου και εθελόντρια στη Μ.Κ.Ο. «Κέντρο Ζωής» για την υποστήριξη ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS.


Γεώργιος Μποσινάκος

Οικονομολόγος

Γεννήθηκε το 1982 στο Χαλάνδρι και είναι τρίτη γενιά Χαλανδραίος. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού 5 χρονών. Είναι οικονομολόγος απόφοιτος του State University of New York με ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά. Έχει άδεια διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας, τομέας στον οποίον δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια. Έχει δουλέψει στην Εθνική Τράπεζα – Εθνοdata στον τομέα της προέγκρισης πιστωτικών καρτών και δανείων καθώς και στον τομέα του internet banking. Απασχολήθηκε στο Δήμο Χαλανδρίου στους τομείς πρόληψης και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών μέσω των προγραμμάτων φύλαξης και πυρασφάλειας της Ρεματιάς Χαλανδρίου. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό και κυρίως με το μπάσκετ στο οποίο υπήρξε αθλητής του Τριφυλλιακού Α.Ο. Πολυδρόσου επί σειρά ετών.


Θεόδωρος Νικητάκης

Πολιτικός – Δομοστατικός Μηχανικός

Γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα και κατοικεί στο Χαλάνδρι από το 2014. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού 4 ετών. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας εργάστηκε ως Δομοστατικός Μηχανικός σε τεχνικά γραφεία εκπονώντας στατικές μελέτες που αφορούσαν στην ανέγερση Σύμμικτων και Μεταλλικών κτηρίων αλλά και στον Ανασχεδιασμό φορέων υφιστάμενων κτηριακών εγκαταστάσεων. Από το 2008 διατηρεί Τεχνικό Γραφείο, ενώ το 2014 μετέφερε την επαγγελματική του έδρα στο Χαλάνδρι. Έχει εξειδικευθεί στην αντιμετώπιση και αποκατάσταση αστοχιών και βλαβών από φυσικές καταστροφές (Σεισμούς, Πυρκαγιές, Πλημμύρες) σε Αστικό δομημένο περιβάλλον. Από το 2009 είναι εισηγητής σε Σεμινάρια Επιμόρφωσης Μηχανικών για λογαριασμό της εταιρείας Engineering Intelligence. Υπήρξε για μία δεκαετία (2007-2016) στενός συνεργάτης του περιοδικού ‘Τρίτο Μάτι’ έχοντας στο ενεργητικό του πλήθος θεματικών άρθρων Ιστορικού, Γεωπολιτικού και Θεολογικού χαρακτήρα.


Δήμος Ντικούδης

π. Διεθνής Καλαθοσφαιριστής

Γεννήθηκε το 1977 στη Λάρισα και ζει στο Χαλάνδρι από το2008. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο δίδυμων αγοριών, 6 χρονών. Διακρίθηκε με πολλούς τίτλους σε Πανελλήνιο και Πανευρωπαϊκό επίπεδο στο Μπάσκετ. Διετέλεσε Πρόεδρος στο Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Κ.) από το 2006 έως το 2010.


Σταυρούλα Χρηστέα-Παναγιωτοπούλου

Οδοντίατρος

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Ζει στο Χαλάνδρι από το 1975 και είναι παντρεμένη και μητέρα δύο θυγατέρων. Σπούδασε στην Οδοντιατρική σχολή Θεσσαλονίκης και έκανε εξάσκηση στο Γναθοχειρουργικό Τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών ενώ διατηρούσε ιδιωτικό οδοντιατρείο στο Χαλάνδρι από το 1980. Συμμετέχει εθελοντικά παρέχοντας τις οδοντιατρικές της υπηρεσίες στο σύνδεσμο των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής «Ανοικτή Αγκαλιά», μιας Μ.Κ.Ο με βασικό στόχο τη στήριξη των παιδιών που νοσηλεύονται στα παιδιατρικά νοσοκομεία της χώρας μας καθώς και με πλούσια δράση παροχής ιατρικών υπηρεσιών στον ακριτικό πληθυσμό.


Δημήτρης Παπαδόπουλος

Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Γεννήθηκε στην Πυλαία Μεσσηνίας και ζει στο Χαλάνδρι από το 1980. Σπούδασε Μηχανικός Ηλεκτρολόγος και είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος της ΣΕΛΕΤΕ. Επί μια δεκαετία εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας, μηχανικός ηλεκτρολόγος και στη συνέχεια δίδαξε στις σχολές ΣΕΛΕΤΕ, από οπού και συνταξιοδοτήθηκε.


Παύλος Παπαδόπουλος

Επιχειρηματίας

Γεννήθηκε το 1968 στη Δράμα και τα πρώτα χρόνια της ζωής του τα έζησε στην Αυστρία. Από το 1977 ζει και εργάζεται στο Χαλάνδρι. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων. Εργάστηκε ως οπλίτης πενταετούς στο Σώμα των Τεθωρακισμένων και ως οδηγός σε εταιρίες για είκοσι χρόνια. Το 2010 ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση επιδιόρθωσης υποδημάτων «Κώστας Express» στο κέντρο του Χαλανδρίου.


Γεωργία (Ζέτα) Παπαϊωάννου

Σύμβουλος Ακινήτων

Γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα και ζει στο Χαλάνδρι από το 1997. Είναι μητέρα ενός 17χρόνου αγοριού. Σπούδασε Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά με άδεια λογιστή Α’ τάξης. Έχει 15 χρόνια εμπειρίας στο οικονομικό τμήμα τόσο πολυεθνικών όσο και ελληνικών επιχειρήσεων από θέσεις ευθύνης. Τα τελευταία 13 χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα της κτηματαγοράς και συνεργάζεται σαν Unit Manager με την Golden Home Real Estate, εταιρεία διαχείρισης ακινήτων. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Ο.Ε.Ε).


Χαρά (Χάρις) Παπαϊωάννου

Συνταξιούχος Βιολόγος-Υγιεινολόγος–Τοξικολόγος

Σπούδασε στο Βιολογικό τμήμα της Φυσικομαθηματικής Σχολής και συμμετείχε σε ερευνητικό βιολογικό πρόγραμμα στην Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείου Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στο St. George Hospital του Λονδίνου στις μεθόδους ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών. Αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. Έχει Bachelor of arts (BA) στη Δραματοθεραπεία από το παράρτημα του Πανεπιστημίου του Roehampton στην Αθήνα. Έχει παρακολουθήσει τα θεωρητικά μαθήματα της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας. Αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Ε.Π.Ι.Ψ.Υ. (Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής). Έχει ειδικευτεί στην ψυχοθεραπεία εξαρτημένων ατόμων, ατόμων με προβλήματα διατροφής και ατόμων με προβλήματα διαπροσωπικών σχέσεων. Εργάστηκε για δέκα χρόνια στη μέση εκπαίδευση, κατόπιν διορίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γεώργιος Γεννηματάς και ίδρυσε την τοξικολογική μονάδα του νοσοκομείου την οποία διεύθυνε για τριάντα χρόνια. Εργάστηκε ως δραματοθεραπεύτρια στη μονάδα απεξάρτησης 18 ΑΝΩ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών. Επιπλέον έκανε δραματοθεραπεία στους φοιτητές της Δραματικής Σχολής του θεάτρου Εμπρός, όπως και δραματοθεραπευτικές ομάδες για παχύσαρκα άτομα.


Σταυρούλα Πετράκου

Εισηγήτρια Σεμιναρίων Management

Γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στο Χαλάνδρι από το 1995. Είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης 18 ετών. Σπούδασε Πληροφορική στο Com.in. College Information Technology, με Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Διεθνές Marketing στο Chartered Institute of Marketing, και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (M.B.A.) με εξειδίκευση στην Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού στο Kingston University (U.K.). Έχει εργασιακή εμπειρία 25 ετών στον ιδιωτικό τομέα ως στέλεχος σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρίες, σύμβουλος επιχειρήσεων και επιχειρηματίας. Διετέλεσε στέλεχος στην Ο.Ε. Ολυμπιακών Αγώνων «ΑΘΗΝΑ 2004» και διευθύντρια εθελοντισμού στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας. Σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, εισηγήτρια επαγγελματικών σεμιναρίων διοίκησης. Ασχολείται ενεργά με τα κοινά του Χαλανδρίου από το 2006. Είναι μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Σώματος Εθελοντών Χαλανδρίου. Διετέλεσε Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Χαλανδρίου, εκπρόσωπος στην Ομοσπονδία Γονέων Αττικής, Πρόεδρος του συλλόγου γονέων του 1ου Δημοτικού, μέλος των Δ.Σ. των συλλόγων γονέων του 1ου Γυμνασίου & του 1ου Λυκείου Χαλανδρίου, μέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Χαλανδρίου. Επίσης, είναι μέλος επαγγελματικών ενώσεων με συμμετοχή σε συνέδρια και σεμινάρια.


Αντώνης Ραυτόπουλος

Επιχειρηματίας

Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα, κατάγεται από την Μικρά Ασία, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, 9 μηνών και 17 χρονών. Από το 1998 δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης. Εδώ και 10 χρόνια διατηρεί το cafe Coffee Station στο κέντρο του Χαλανδρίου. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη ζωγραφική και την αναπαλαίωση επίπλων. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ενεργά σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και στα κοινά της πόλης μας.


Αναστάσιος Σανδαλάκης

Δικηγόρος

Γεννήθηκε το 1979 στο Χαλάνδρι, όπου και μεγάλωσε, και είναι παντρεμένος. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής των Αθηνών με Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο και Δίκαιο Επιχειρήσεων από το Catholic University of Lisbon της Πορτογαλίας. Εργάζεται από το 2005 ως μαχόμενος δικηγόρος με κύριο αντικείμενο το αστικό και το τραπεζικό δίκαιο, εκπροσωπώντας δεκάδες δανειολήπτες – πελάτες τραπεζικών ιδρυμάτων. Είναι αντιπρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Βορείων & Ανατολικών Προαστίων Αθηνών (ΕΝ.Ι.ΒΟ.Π.Α.) και μέλος της Επιτροπής Διακανονισμού Εμπορικών Μισθώσεων, ως αντιπρόσωπος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων.


Κωνσταντίνα Σιγαλού

Επιχειρηματίας

Γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Τμήμα Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Από τα δεκαοκτώ της χρόνια μπήκε ενεργά στην επιχειρηματικότητα διευθύνοντας την οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας πετρελαιοειδών. To 2014 δημιούργησε την εταιρία UNIDOMUS, εταιρία διαχείρισης & συντήρησης κτιρίων, με έμφαση σε μεθόδους απεντόμωσης φιλικές προς το περιβάλλον. Επί σειρά ετών συνέβαλε με εθελοντική εργασία σε δράσεις στην τέχνη, στον αθλητισμό και στη φύση.


Χρυσούλα (Χρυσάνθη) Σουρτζή-Τούντα

Συνταξιούχος Εφοριακός

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι, προερχόμενη από παλαιά οικογένεια Χαλανδραίων. Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά και τέσσερα εγγόνια. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Σχολής Στατιστικής της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς. Εργάστηκε επί 35 συναπτά έτη ως εφοριακός στις Δ.Ο.Υ. Χαλανδρίου, Χολαργού, Ηράκλειο, Ψυχικό, κ.α.


Αργυρώ Στεφάνου

Νεωκόρος του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος

Γεννήθηκε το 1959 στο Χαλάνδρι, όπου και μεγάλωσε, και είναι μητέρα δύο παιδιών. Δέκα ετών εγκαταστάθηκαν οικογενειακώς στην Αμερική στο Queens. Εκεί ολοκλήρωσε τις σπουδές της, εργάστηκε στη διοίκηση εταιριών στον οικοδομικό κλάδο και απέκτησε τη δική της επιχείρηση σε συνεργασία με την πολιτεία της Αμερικής. Στην Ελλάδα επέστρεψε μόνιμα το 1995 και εργάστηκε ως πωλήτρια στο σούπερ μάρκετ Α.Β.Βασιλόπουλος. Σήμερα εργάζεται ως νεωκόρος στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τούφα Χαλανδρίου.


Γεώργιος Στεφάνου

Οικονομολόγος / Ασφαλιστικός & Επενδυτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι, όπου η οικογένεια του είναι εγκατεστημένη από το 1963. Από το 1967 διατηρούν στο κέντρο του Χαλανδρίου την οικογενειακή επιχείρηση «ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ». Σπούδασε Οικονομική Επιστήμη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) με Μεταπτυχιακές Σπουδές (M.Sc.) στη Λογιστική & Χρηματοοικονομική με εξειδίκευση στη Χρηματοοικονομική & Επενδύσεις. Εργάζεται από το 2011 ως ασφαλιστικός και επενδυτικός σύμβουλος σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, με εξειδίκευση στη δημιουργία κεφαλαίου, το σχεδιασμό σύνταξης, τις επενδύσεις και την προστασία περιουσιακών στοιχείων στο χρηματοοικονομικό οργανισμό FARANTOURIS Insurance & Financial Advisors. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητήριου Αθηνών, του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών, του Μητρώου Αξιολογητών επενδυτικών προγραμμάτων ΕΣΠΑ και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη συγγραφή συμβουλών χρήματος στην ιστοσελίδα του, την ανάγνωση και μελέτη φιλοσοφικών συγγραμμάτων και την πεζοπορία.


Ευτυχία (Έφη) Σχοινά

Επιχειρηματίας Κτηματομεσίτρια

Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι όπου και ζει μέχρι σήμερα. Είναι απόφοιτη Οικονομικών Επιστημών – Τμήμα Μarketing & Επικοινωνίας, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Εκφωνητών- Παραγωγών. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια οδήγησης οχημάτων και μοτοσυκλετών. Εργάζεται ως επιχειρηματίας στα κτηματομεσιτικά τα τελευταία 22 χρόνια και ως στέλεχος managment στην εμπορική Εταιρεία DXN. Έχει διατελέσει Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων σε διάφορες εμπορικές εταιρείες, παραγωγός ραδιοφώνου και εκφωνήτρια σε μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας. Είναι επίσης ιδρυτικό στέλεχος και ταμίας της ΕΝΙΒΟΠΑ – ΠΟΜΙΔΑ και ενεργό μέλος στο Δ.Σ.


Αφροδίτη Τζέμη

Φιλόλογος

Γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα και ζει στο Χαλάνδρι από το 1990. Είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη 15 ετών. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος τίτλου Μεταπτυχιακών Σπουδών με ειδίκευση στη Θεωρία Πράξη και Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου. Τιμήθηκε με υποτροφία από Εκπαιδευτικά Ιδρύματα αλλά και από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, τόσο κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών όσο και των μεταπτυχιακών σπουδών της. Από το 2009 εργάζεται σε δημόσια σχολεία της Μέσης Εκπαίδευσης.


Μαίρη Τζωρτζάτου

Αντιπρόεδρος Συλλόγου «Αγάπη για Ζωή»

Γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στο Χαλάνδρι από το 1967. Έχει εργασιακή εμπειρία 30 ετών ως στέλεχος πωλήσεων στις φαρμακευτικές εταιρίες Bristol-Myers Squibb και Γρ. Σαράντης ΑΒΕΕ. Ασχολείται με τα κοινά από το 2014 στηρίζοντας άτομα που χρήζουν ανάγκης και είναι Αντιπρόεδρος στον Πανελλήνιο Σύλλογο πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων και στήριξης ΑΜΕΑ «Αγάπη για Ζωή».


Γεώργιος Χατζηδημητρίου

Ακτινοφυσικός

Γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα και ζει στο Χαλάνδρι από το 2005. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών 6, 10, και 13 ετών. Σπούδασε Φυσικός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με Μεταπτυχιακές Σπουδές ως υπότροφος του Ιδρύματος Μποδοσάκη. με εξειδίκευση στην ιατρική φυσική – ακτινοφυσική. Έχει εργαστεί κυρίως σε δημόσια νοσοκομεία, ενώ από το 2000 εργάζεται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών ως ακτινοφυσικός, προϊστάμενος Τμήματος και Διεύθυνσης. Είναι εμπειρογνώμονας του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης. Είναι μέλος επιστημονικών και επαγγελματικών ενώσεων καθώς και μέλος της Ένωσης Αρκάδων Χαλανδρίου. Έχει διατελέσει στέλεχος μαθητικών κατασκηνώσεων.


Σοφία Χριστάκη

Ιατρός – Παθολόγος

Γεννήθηκε το 1972 στην Καλαμάτα και ζει στο Χαλάνδρι από το 2009. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών 10,12 και 14 ετών. Σπούδασε στην ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε στην Παθολογία στην Πανεπιστημιακή Κλινική της Παθολογικής Φυσιολογίας στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών. Στην ίδια κλινική ξεκίνησε και την Διδακτορική της διατριβή η οποία τελεί υπό εκπόνηση. Εργάστηκε σε νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Μ.Βρετανίας (NHS Hospitals). Έχει διδάξει στην σχολή νοσοκόμων του Νοσοκομείου Καλαμάτας, στο Επαγγελματικό Λύκειο Καλαμάτας και σε μεταπτυχιακά προγράμματα του τμήματος Διαιτολογίας του Χαροκοποίου Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2009 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι και εργάζεται ως επιμελήτρια παθολόγος στην Ευρωκλινική Αθηνών, στο τμήμα Παθολογίας και κλινικής ανοσολογίας. Συμμετέχει ενεργά ως ερευνήτρια σε κλινικές μελέτες του ιδίου κέντρου. Παράλληλα διαθέτει συγγραφικό έργο σε επιστημονικά περιοδικά και ιατρικά συνέδρια. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Γενικού Ιατρικού Συμβουλίου της Μ.Βρετανίας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη μελέτη του Διαβήτη, και αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης Αιτημάτων Πρώιμης Πρόσβασης σε φάρμακα του Ε.Ο.Φ. Έχει διατελέσει γραμματέας του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου και εκπρόσωπος στην Ένωση Γονέων Χαλανδρίου.


Σπύρος Χρυσικόπουλος

Δημοσιογράφος

Γεννήθηκε το 1984 στο Χαλάνδρι όπου ζει μέχρι σήμερα, είναι παντρεμένος και πατέρας ενός νεογέννητου αγοριού. Σπούδασε Δημοσιογραφία και Επικοινωνία στο New York College. Έχει εργαστεί στην εφημερίδα «Το Χωνί» και στην εφημερίδα «DerbySports». Σήμερα εργάζεται στην πρώτη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα «SportDay». Υπήρξε από τα πρώτα μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και εργάστηκε στο Γραφείο Τύπου. Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Χαλάνδρι στις εκλογές του 2010 και 2014.